subscrever o vídeo do dia aeiou:
subscrição efectuada.
 • Voor Akkie – Achtste Groepers Huilen Niet (2012) – Dit Pakt Niemand Ons Meer Af

  teste
  FAVORITO
  3.00/5
  Partilha no teu site ou blog:

  Achtste Groepers Huilen Niet (2012)

  De hele film voor de liefhebbers:
  http://www.youtube.com/watch?v=ExU-szUlQKg

  Bedankt voor alle mooie reacties. Ik heb diep respect voor de mensen die anderen hebben verloren aan deze vreselijke en hatelijke ziekte. Het boek was, toen ik jong was, mijn lievelingsboek. Daarom ben ik naar de film geweest en heb ik er later dit filmpje van gemaakt omdat ik het verhaal graag wil delen. Ik vind Akkie een onwijs leuke meid. Tot het eind toe bleef ze zo positief. Ik hoop dat andere mensen hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

  P.S.
  Voor de mensen die aandacht nodig hebben en daarom hieronder gaan schelden met kanker om andere mensen kwetsen: Ik heb medelijden met jullie omdat jullie het leuk vinden om andere pijn te doen en met deze vreselijke ziekte te schelden. Ik hoop voor jullie dat je ooit spijt zult krijgen van dit gedrag en dat je ooit zult veranderen. Dat je ook een goed mens wordt en respect krijgt voor mensen met deze ziekte en mensen die je met dit kinderachtige gedrag kwetst.

  Muziek:
  Don’t Leave Me – Mark Andre
  (http://www.youtube.com/watch?v=9G9pHU9wLAc)
  Dit Pakt Niemand Ons Meer Af – Kim Lian
  (http://www.youtube.com/watch?v=AW3E2DhfdUo)

Comentários

A preparar comentários...
 • portal aeiou.pt

  Chat Bla Bla

  mail grátis aeiou    zap aeiou

 • Área Pessoal